Onze doelstelling:

ExtraExpertise heeft als missie om freelancers en opdrachtgevers productief en efficiënt te laten werken en samenwerken door een softwareoplossing aan te bieden die past bij hun noden en wensen.

Ons verhaal

De why achter ExtraExpertise

Voor de sterk groeiende groep van professionele freelancers bestaat er in België momenteel geen of weinig ondersteuning voor burnout en andere mentale of fysieke problemen tengevolge van hoge werkdruk

Wij vinden dat ook zelfstandige en student-ondernemers recht hebben op goede oplossingen en ondersteuning bij het beheren van hun werk en stress-levels.

Vertrekkende vanuit mijn eigen ervaring en de lessen die ik de afgelopen jaren uit allerlei moeilijke situaties getrokken heb, wil ik deze know-how inzetten om een oplossing aan te bieden en zo bij te dragen aan een gezondere work-life balance voor de gebruikers van ExtraExpertise.

Daarnaast heb ik tijdens mijn eigen ervaringen als freelancer binnen de markt en de werkmethodes die freelancers en opdrachtgevers vandaag de dag gebruiken verschillende pijnpunten ontdekt waarin ik hoop met ExtraExpertise een oplossing te bieden, samen met een netwerk van professionals.

Vanwaar de keuze voor deze naam?

De naam ExtraExpertise is ontstaan in 2020, en is een samenvoegsel van twee zaken die kan geïnterpreteerd worden op verschillende manieren:

Extra: wij willen een toegevoegde waarde zijn voor opdrachtnemers en opdrachtgevers die van ons platform gebruik maken. Deze Extra’s die wij hun bieden ten opzichte van traditionele freelance platformen , vervolgens als added value dienen voor de klanten van de gebruikers.

Expertise: Via ons platform gaan wij niet enkel innovatieve tools aanbieden, maar ook verschillende diensten. Opleidingen, coaching, bellen met professionals via een geplande video call etc. De expertise of kennis van onze gebruikers zal op deze manier niet enkel vergroten, maar ook gedeeld worden met andere

Een andere interpretatie gaat over het toevoegen van supplementaire en complementaire tijdelijke werkkrachten aan jou team. Bedrijven zullen in de toekomst de kans krijgen om goede freelancers aan te werven voor het vervolledigen van hun team. Op deze manier halen zij ExtraExpertise in huis.

De mensen achter ExtraExpertise

Aan het hoofd van ExtraExpertise staat de founder Lode Schoors, die het concept voor het eerste op papier zette in 2020. Lode startte in 2021 met de uitwerking van zijn idee op basis van zijn ervaringen in Marketing en de informatiesector waarin hij meer dan 20 jaar professioneel actief is.

Hij startte met het uitschrijven van het project, en zocht een team van freelancers om hem te helpen bij de ontwikkeling van ExtraExpertise. Oktober 2021 is de ontwikkeling gestart met een team van 6 internationale freelancers uit Tunesië die 100% remote werken , en een part-time copywriter.

Maar wie er echt voor het succes kan zorgen van dit concept zijn onze gebruikers. Freelancers, jonge startende professionals uit verschillende niches, en student-ondernemers. Dat zijn de mensen die wij van ExtraExpertise in eerste plaats willen aantrekken en waarvoor wij meerwaarde willen bieden door samen met ons team een innovatief platform te bouwen.

Onze plannen voor de toekomst en product roadmap

ExtraExpertise staat nog volop in zijn kinderschoenen, maar het perspectief en de plannen zijn volop in uitvoering. Onze cloudoplossing zal in de toekomst bestaan uit volgende 4 basismodules: Focus, Connect,Grow en Jobs. Voor bedrijven en opdrachtgevers hebben wij een afzondelijke Freelance Management Systeem of kortweg FMS gebouwd.

Elke module heeft als doel om bij te dragen bij de groei van professionele freelancers, en zal stapsgewijs uitgerold worden. Als eerste lanceren wij de Connect module die het kloppend hart vormt van heel de applicatie. Deze module laat toe om eenvoudig freelancers te zoeken, beheren en organiseren waardoor jij snel de juiste freelancer kan vinden, jouw professioneel netwerk kan uitbreiden en een chatgesprek kan voeren met collega freelancers om zo op een efficiënte, hedendaagse manier samen te werken, en elkaar te versterken.

Voor iedereen die wenst meer te weten over de komende releases en plannen van dit project, hebben wij een mailinglist opgesteld zodat jij op de hoogte gebracht wordt van onze lancering en verbeteringen. Hieronder je het desbetreffende inschrijvingsformulier

Blijf op de hoogte van onze lancering