Zorgeloos werken en samenwerken als freelancer

Fijne opdrachten scoren en efficiënt samenwerken met opdrachtgevers begint bij ExtraExpertise

  • 0% comissie tot het einde van de zomer. da's 100% in eigen pocket!
  • Joboard met kwalitatief, handpicked opdrachten bij top-bedrijven
  • Overzicht over jouw projecten en communicatie met opdrachtgevers
Meteen een account aanmaken Meer ontdekken
Gebouwd door freelancers | Veilig en gebruiksvriendelijk | Makkelijk opzegbaar
Overzicht dashboard ExtraExpertise

Wij helpen jou aan relevante, plezante opdrachten

preview freelancer jobboard

Bij de mooiste bedrijven en organisaties van de Benelux

logo De Lijn
logo De Lijn
logo De Lijn
logo De Lijn
logo De Lijn
logo VRT
logo De Lijn
logo standaard boekhandel
logo standaard boekhandel

ExtraExpertise geeft jouw alle tools om als freelancer, student-ondernemer of consultant slimmer en meer gestructeerd te werken waardoor jij meer vrije tijd hebt!De functionaliteiten van ExtraExpertise zullen jouw dagelijks leven sterk vereenvoudigen en jouw work-life balance verbeteren, daar ga en sta ik voor!

ExtraExpertise is het meest innovatieve Freelance management systeem op de Europese markt dat jou helpt bij het vinden van geschikte freelancers, de communicatie tijdens het project, een vlotte samenwerking, correcte betaling, eenvoudige timetracking, en vlotte onboarding te beheren!

"Wij bouwen voor jou oplossingen om meer gestructeerd te werken waardoor jij meer vrije tijd en minder kopzorgen hebt! De functionaliteiten van ExtraExpertise zullen jouw dagelijks leven sterk vereenvoudigen en jouw work-life balance verbeteren!"
Lode Schoors, Oprichter ExtraExpertise

Wij begrijpen jullie uitdagingen

0% comissie voor freelancers

Jij ontvangt 100% van jouw inkomsten. Zonder verborgen of extra kosten

Jobboard op maat van freelancers

Via ons innovatief jobboard filter jij eenvoudig op tools en skills waar jij een krak in bent.

Handmatige selectie van opdrachten

Ons team gaat handmatig op zoek naar de beste opdrachten waar jij blij van wordt.

Kwalitatieve rechtstreekse opdrachten

Relevante opdrachten, die matchen bij jouw ervaringen, interesses en vakkennis

Transparant en juridisch onderbouwd

NDA en samenwerkingscontracten opmaken en ondertekenen kan eenvoudig via ons platform

Vlotte betaling en gemoedsrust

Wij gaan voor vlotte betalingen zodat jij op twee oren kan slapen en een gezonde cashflow hebt

Vlotte communicatie met jouw klant

Onze geintegreerde chatoplossing helpt jou bij het structureren van klantencommunicatie

Jouw vrijheid als freelancer bewaken

Werk wanneer jij wenst en stel jouw beschikbaarheid en verlof in.

Meer overzicht over lopende projecten

Het dashboard geeft jouw overzicht en structuur over jouw projecten en deadlines

Wij bieden jou vele extra's die jou als freelancer helpen focussen en groeien

Bij ExtraExpertise bouwen bij tools die ervoor zorgen dat jouw samenwerking met freelancers, of klanten vlotter verloopt. Bespaar minstens 4 dagen per maand door gebruik te maken van ExtraExpertise. Wij streven ernaar een oplossing aan te bieden voor freelancers en flex-werkers die ruimte en rust in jouw hooft maakt.

Ons gebruiksvriendelijk dashboard geeft meer inzicht in jouw business

Als Freelancer wil jij vrij zijn! Dat begrijpen wij maar al te goed bij ExtraExpertise. Daarom bouwden wij een webapplicatie waarmee je overal ter wereld kan werken op een gestructureerde, overzichtelijke manier waar en wanneer jij maar wil. Of je nu een honkvaste huisvader bent, of een digital nomad die reizen wil combineren met werken... you make the rules! Via ons overzichtelijk dashboard krijg jij de vrijheid en peace of mind waar jij als professional naar op zoek bent. Na het aanmelden krijg jij in één oogopslag de belangrijke informatie te zien van jouw bedrijf en jouw professioneel netwerk.

Gratis aanmelden
structuur en focus behouden

Communicatietools voor een goede samenwerking met opdrachtgevers

Mail, Whatsapp, Slack, LinkedIn… dagelijks verlies je kostbare minuten om alle kanalen te checken waarop klanten en andere professionals jouw contacteren.

Tussen alle reclame, en afleiding zie je tussen het bos de bomen niet meer. Daar willen wij verandering in brengen. Wij bouwden voor freelancers en flex-werkers zoals jij een online platform dat een einde maakt aan versnipperde communicatie. Voortaan vind je al de communicatie met jouw klanten terug in één platform. Weg met versnipperde communicatie!

Nodig jouw bestaande contacten uit, importeer jouw contacten uit Excel of Linkedin of verbind met andere goede freelancers van over heel de wereld aan de hand van de handige filterfunctie. Organiseer jouw contacten door filters toe te passen, groepen aan te maken en door jouw contacten toe te voegen aan jouw favorieten. Ervaringen en opmerkingen kan je eenvoudig toevoegen aan elk profiel binnen jouw eigen netwerk.

Gratis aanmelden
overzicht functionaliteiten

Veilig documenten delen met opdrachtgevers en overzicht behouden

Dankzij onze geintegreerde chatoplossing communiceer jij vlot met klanten en andere professionals. Bestanden en afbeeldingen die je ontvangen hebt kan je na maanden nog terugvinden in het overzicht waardoor je minder tijd verliest bij het zoeken naar belangrijke documenten Gedaan met mail in de spam!

Gratis aanmelden
klantencommunicatie op éên plaats

In no-time een mooie portfolio bouwen om jouw zichtbaarheid te vergroten

Dankzij onze betalende module kan je in enkele minuten jouw online webpagina en portfolio bouwen die je als website kan gebruiken voor het aantrekken van nieuwe klanten en in de kijker zetten van jouw gerealiseerde projecten. Wij zorgen voor onderhoud en jouw vindbaarheid via onze SEO specialisten

Gratis aanmelden
portfolio ExtraExpertise

Organiseer jouw netwerk en professionele contacten in zoals jij wil

Via ons platform kan je eenvoudig jouw eigen netwerk onderhouden en structureren zoals jij wil. Zo kan je labels toewijzen aan contactpersonen, ze als favoriet markeren of ze bundelen in groepen

Gratis aanmelden
voeg labels toe aan jouw contactpersoonen

Maak eenvoudig jouw eigen virtueel profiel aan

Zet jouw werk in de kijker door eenvoudig jouw eigen profiel aan te maken. Laad jouw CV op, vul je projecten in waar je trots op bent, en geef jouw beschikbaarheden door. Zo promoot je eenvoudig jouw activiteiten bij andere gebruikers. Gedaan met aanpassen van jouw CV

Gratis aanmelden
portfolio ExtraExpertise

Behoud structuur in jouw verschillende projecten

binnenkort beschikbaar

Op basis van het Getting things done principe hebben wij een unieke methode ontwikkeld die toelaat om gesturctureer te werken voor jouw klanten. Dankzij onze focus module kan je snel aan de slag bij de opstart van een nieuwe project, krijg je overzicht van wie in jouw team zit, kan je notitities maken, bestanden groeperen en nog veel meer

Gratis aanmelden
structuur en focus behouden

Ontvang enkel meldingen die jij belangrijk of dringend vind

Als freelancer wil jij jouw tijd optimaal benutten, en daar helpen wij graag in mee. Daarom hebben wij er naar gestreefd om jouw enkel berichten te sturen die jij belangrijk vindt. Daarnaast hebben wij wel de mogelijkheid voorzien voor jouw klanten en contactpersonen om jouw belangrijke of dringende berichten te sturen die rechtstreeks zodat jij snel kan anticiperen waar nodig. Zo behoudt je meer focus en krijg je meer gedaan in jouw billable uren

Gratis aanmelden
meldingen ontvangen op basis van jouw voorkeuren

Stel jouw afwezigheden en beschikbaarheden in

Na het aanmaken van een profielen in ExtraExpertise kan jij eenvoudig jouw gewenste werkuren instellen, alsook de beschikbaarheid.

Gratis aanmelden
eigen team bouwen van internationaal talent

Jouw eigen team of collectief bouwen en samenwerken met andere professionals

Via ExtraExpertise bouw je snel en eenvoudig jouw eigen team met binnen- en buitenlandse contacten zodat jij betere klanten kan vinden. Zo bouw jij moeiteloos jouw eigen talentpool en groei jij als professional.

Gratis aanmelden
eigen team van freelancers bouwen

Wil jij ook ontdekken wat de kracht van ExtraExpertise is voor jou als professional?

De voordelen van ExtraExpertise kan je het best ontdekken door het gewoon te proberen. Wij geven je 30 dagen om kosteloos als kleine zelfstandige of freelancer onze oplossing te testen zonder aankoopverplichting.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van onze lancering