illustration

Productief en slimmer
werken als freelancer

Ontdek ExtraExpertise, dé all-in-one oplossing die jouw
freelancecarrière een stevige boost geeft!

Aanmelden als tester Meer info Handleiding voor testers

Een sneak preview

Structureer je werk

Voor meerdere projecten en klanten de focus behouden zodat jij productief kan werken

Meer ontdekken
Vermijd overvolle agenda's

Gedaan met excuses voor het missen van een meeting of dubbele boekingen

Meer ontdekken
Bouw je eigen netwerk

Bereik meer door eenvoudig een eigen netwerk van freelancers te bouwen en samen te werken.

Meer ontdekken
Behoud de controle

Krijg in één oogopslag duidelijkheid over jouw bedrijfsactiviteiten en kalenders

Meer ontdekken
SaaS preview
De functionaliteiten in een notendop

Ontdek wat ExtraExpertise
voor jou kan
betekenen

Boost je dagelijkse productiviteit
als freelancer en
groei als professional.

Bouw en breid je netwerk uit

Bouw je eigen netwerk van freelancers en neem direct contact op via een beveiligde chat

Maak contact met andere freelancers

Samenwerken als freelancer wordt kinderspel. Zoek en groepeer freelancers waarmee jij graag samenwerkt

Bewaar het overzicht

Beheer projecten en klanten op een gebruiksvriendelijke manier. Dé ideale setup voor wanneer je met meerdere klanten werkt

Vermijd conflicten in jouw agenda

Boek rechtstreeks afspraken in vanuit onze webapplicatie die rekening houdt met jouw beschikbaarheid

Modules die jouw leven veranderen

Een inkijk in de modules waaruit jij kan kiezen en die jouw leven als freelancer beter maken

Schrijf je meteen in en word bètatester

ExtraExpertise heeft als missie om freelancers en opdrachtgevers te helpen door hun werk aangenamer en overzichtelijker te maken. Vandaag lanceren wij een open testing waaraan jij kan aan deelnemen en zo als pionier onze softwareoplossing kan ervaren.

Inschrijven kan eenvoudig door het invullen van onderstaande velden. Wanneer de testperiode start, krijgt elke tester per e-mail meer informatie en instructies i.v.m. de procedure.

Beknopte Handleiding en How-to

Inloggen kan eenvoudig via het voorziene formulier. Jouw gebruikersnaam en paswoord zijn hierboven vermeld. Ondervind je toch problemen met aanmelden? Gebruik dan de password reset functionaliteit onderaan het formulier. Vervolgens krijg je via een persoonlijke mail een uitnodiging om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dit kan je eenvoudig doen door na in te loggen rechts bovenaan op je scherm op jouw naam te klikken. Vervolgens krijg je een menu dat tevoorschijn komt. Kies daar voor “My profile”. De pagina met jouw profiel word ingeladen waar je volgende zaken kan aanpassen:

  • Coverphoto
  • Persoonlijke profielfoto
  • Profiel gegevens
  • etc.

Druk na het invoeren op “Save” onderaan om jouw gegevens op te slaan.
Wanneer je terug naar boven scrollt op de pagina kan je op “Settings” klikken. Dit opent de pagina waar je jouw CV kan opladen, ervaringen kan inbrengen, een portfolio kan aanmaken etc.

Na het ingeven van jouw profiel informatie kan je het systeem eenvoudig vertellen wanneer jij beschikbaar bent en wanneer je wilt werken. Dit geeft jou als freelancer de nodige flexibiliteit om jouw eigen agenda te bepalen op basis van jouw ideale werkschema.

De echte kracht van Extra Expertise ligt niet enkel in het tonen van jouw skills, en organiseren van jouw profiel, maar in de mogelijkheid om jezelf te tonen en te connecten met andere freelancers of met bedrijven die op zoek zijn naar jouw profiel.

Via de “Connect module” kan je links in de hoofdnavigatie toegang krijgen tot het hele netwerk van gebruikers. Wanneer je kiest voor “All network”: krijgt je een overzicht van alle freelancers in de database. Vervolgens kan je een specifiek profiel raadplegen via de “View profile” knop. Dit brengt je tot het overzicht van een geselecteerde freelancer waarna je zijn of haar gegevens kan inkijken.

Vervolgens kan je niet enkel door zijn of haar profiel doorbladeren, maar ook kiezen om te connecteren met deze freelancer om zo jouw netwerk van professionals uit te breiden. Connecteren met een freelancer kan eenvoudig door te klikken op “Connect with username” bovenaan de hoofding van de profielpagina.

Vervolgens krijgt de freelancer een uitnodiging om met jouw in contact te treden waar hij of zij kan voor kiezen om dit te accepteren. Wanneer de persoon die jij uitgenodigd hebt jullie connectie verzoek aanvaard komt deze in “My network” te staan en kan je eenvoudig een chatsessie starten en bestanden uitwisselen met deze persoon om hen beter te leren kennen.

Naast het connecteren met individuele freelance professionals kan je via de Connect module ook zelf groepen samenstellen en delen om de freelancers waar jij graag mee wil werken of werkt ordelijk te kunnen structureren en jouw eigen virtuele bedrijfje op te zetten met jouw eigen team of collectief. Dit kan eenvoudig door te navigeren naar “My network” en vervolgens de freelancers die je wenst toe te voegen aan een groep te selecteren door op het tandwiel icoon te klikken en vervolgens “Add to group” te selecteren.

Wanneer je dit doet krijg je een popup venster te zien, waarin je een groep kan selecteren of kan aanmaken via “Create new group”. Wanneer je een nieuwe groep aanmaakt kan je deze een naam geven maar ook een gewenste kleur en icoontje. Daarnaast kan je ook voor kiezen om de groep enkel zichtbaar te maken voor jou of deze wil delen met de rest van de gebruikers van ExtraExpertise. Aan jouw de keuze!

Groepen kan je eenvoudig beheren door voor “Groups” in het navigatiemenu te kiezen en vervolgens kan je via het tandwiel icoontje verschillende acties ondernemen. Group users bekijken, de groep publiek maken, delete etc. Uiteraard kan je via dit scherm ook nieuwe groepen aanmaken indien je dit wenst.

Freelancers waar jij graag mee werkt kan je eenvoudig markeren als favoriet wanneer ze tot jouw netwerk behoren. Dit kan door in “My network” op het tandwiel icoontje te drukken en vervolgens te kiezen voor “Add to favorites” Wanneer je dit doet komen deze onder de “connect module” te staan bij “Favorites”.

Via ExtraExpertise kan je niet enkel eenvoudig freelancers beheren en groeperen, maar kan je ook individuele commentaar toevoegen aan een profiel van een specifieke freelancer. Dit kan eenvoudig door op het tandwiel icoontje te klikken bij “All network” of “Your network” via de connect module, en vervolgens te kiezen voor “Add personal note”.


Wanneer je nu op “View profile” klikt bij een gekozen freelancer kan je op zijn of haar profiel onder personal notes jouw commentaar terugvinden.

Blijf op de hoogte van de lancering