Freelancers vinden, opvolgen en uitbetalen

Wij helpen u tijd en kosten besparen door talentvolle freelancers te vinden die beschikbaar zijn

  • Automatische update wanneer er kandidaten beschikbaar zijn
  • Ontvang een shortlist met top freelancers, en betaal enkel bij succesvolle match.
  • Opdrachten plaatsen volgens jouw vereisten en bedrijfspolicy
Meteen een eerste opdracht plaatsen
Veilig, eenvoudig online betalen | Belgische support | Eenvoudig opzegbaar
Meer ontdekken
Overzicht dashboard ExtraExpertise

Wij gaan op zoek naar geschikte professionele, beschikbare freelancers die bedrijven maximaal kunnen ontzorgen

logo De Lijn
logo De Lijn
logo De Lijn
logo De Lijn
logo De Lijn
logo VRT
logo De Lijn
logo standaard boekhandel
logo standaard boekhandel

Wij bieden u als opdrachtgever alles om de samenwerking met freelancers optimaal te laten verlopen

Eén tool om op een fijne manier jouw outsourcing te beheren

Gedaan met verschillende Excel- en andere bestanden steeds weer te moeten nakijken. Via onze gebruiksvriendelijke interface kan jij vanaf nu jouw talentpool beheren, toewijzen aan missies en jouw database uitbreiden met professionals.

mockup laptop recruiter extraexpertise

In no-time geschikte freelancers vinden en opdrachten plaatsen

Plaats eenvoudig nieuwe opdrachten en onze slimme robot verspreidt deze via ons netwerk van freelancers en via populaire sociale media kanalen.

Zo krijgt jouw opdracht de aandacht die ze verdient, en kunnen professionals vervolgens contact met je opnemen.

Organiseer je freelancerssquad met tags en persoonlijke notities. Pas tags toe of voeg ze toe aan een groep om alles beter te structureren

find freelancers in no time

Goede onboarding en opvolging voor jouw werkkrachten

On-boarding informatie en de teamopstelling bij je klant helpen je freelancers om zich beter te informeren en efficiënt te werk te gaan. Via de ingebouwde chatfunctionaliteit kan er om feedback gevraagd worden en kan je eenvoudig documenten versturen.

Als kers op de taart kunnen freelancers die matchen met jullie wensen gebruik maken van de focus-module. Deze module laat toe om overzicht te bewaren tijdens remote of on-site werk door todo lijsten, kalenders en vaak gebruikte links te ordenen per klant of project. Daarnaast kan jij als recruiter bij de opstart de nodige onboarding informatie meegeven zodat de samenwerking succevol en zonder kopzorgen kan worden opgestart wat tevredenheid bij alle partijen zal bevorderen.

info about onboarding

CV's en beschikbaarheid die steeds up-to-date zijn

Met letterlijk één druk op de knop kan je een update aanvragen van de beschikbaarheid van de freelancers in jouw persoonlijk netwerk en krijg je hun meest recente CV te zien. Hierdoor kan je gericht rekruteren en focussen op jouw business.

Freelancers zoeken die beschikbaar zijn wordt kinderspel dankzij de ingebouwde uitgebreide zoekrobot waarmee je kan filteren op basis van profiel, dagprijs, en ervaring.

up to date info about professionals

en nog vele extra's die wij u zelf laten ontdekken

Talentpools bouwen en uitbreiden

Geschikte werkkrachten vinden

Compliant en correct werken

Beter overzicht behouden over projecten en klanten

Onboarding,opvolging en teamwork verbeteren

Eigen opdrachten plaatsen

Werkkrachten uitbetalen

up-to-date CV's

Filteren van profielen

Vakanties en beschikbaarheid checken

Jouw netwerk organiseren

Correcte tijdsregistratie

Jouw zichtbaarheid vergroten

Vlottere communicatie tijdens het project

Contacten importeren

Waarom ExtraExpertise een goede keuze is voor u als opdrachtgever

 
 
1
 
 

1. Vind sneller de geschikte kandidaat

Bent u op zoek naar getalenteerde freelancers om uw bedrijf te versterken? ExtraExpertise is uw one-stop-platform voor het vinden van de ideale match in marketing, e-commerce, IT, en artificiële intelligentie. Wij bieden bedrijven zoals u toegang tot top talent in de Benelux.

`

2. Eenvoudig zoeken en selecteren met onze slimme filters

Onze intuïtieve connect-module stroomlijnt het zoekproces. Gebruik geavanceerde filters om snel de juiste kandidaat te vinden op basis van vaardigheden, ervaring en tarief. Bekijk direct de beschikbaarheid en krijg een indicatie van het gewenste dagtarief. Zo bespaart u kostbare tijd en vindt u moeiteloos de perfecte match voor uw project.

 
 
2
 
 
 
 
3
 

3.Waarom kiezen voor ExtraExpertise?

Met meer dan 25 jaar ervaring in het matchen van bedrijven met freelance talent, weten wij precies hoe we uw behoeften kunnen vervullen. Wij bieden:
  • Kwaliteit en zekerheid: Grondige screening en waterdichte contracten.
  • Tijd- en kostenbesparing: Efficiënt zoek- en selectieproces.
  • Gebruiksvriendelijk platform: Intuïtieve tools voor succesvolle samenwerking.
  • Flexibiliteit en transparantie: Geen verborgen kosten, alleen de juiste mensen voor uw project.

4. Uw partner in extern talent

ExtraExpertise is meer dan alleen een platform. Wij zijn uw partner in het vinden van het perfecte externe talent. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien. ExtraExpertise: Uw toegang tot top freelance talent in de Benelux.

 
 
4
 
 

Veelgestelde vragen

Voor bedrijven en recruiters gaan wij zeer binnenkort de mogelijkheid inbouwen met Mollie om betalingen te doen ofwel per freelancer, ofwel voor alle freelancers op reguliere basis

Wij maken dagelijks gebruik van AI om verschillende taken te vereenvoudigen en repetitief werk te vermijden. Dit varieert van het schrijven van e-mails en het filteren van lijsten tot het corrigeren van teksten. Momenteel gebeurt echter alles met betrekking tot het matchen en selecteren van opdrachten nog volledig handmatig om de kwaliteit te waarborgen waar wij naar streven.

ExtraExpertise bevat alle basisfuncties van een goed CRM. Zo biedt onze oplossing alle functionaliteiten om jouw talentpool en contacten goed te beheren, en met hen te communiceren. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om notities toe te voegen aan specifieke profielen. In de toekomst zullen er nog functionaliteiten bijkomen zoals taakbeheer

Vele bedrijven gebruiken reeds een intern CRM voor het beheren van freelancers en consultants, maar dat is geen enkel probleem. Binnen ExtraExpertise kan je via een het opladen van een CSV bestand deze contacten toevoegen aan jouw eigen groepen of talentpool. Het is dus een aanvulling, die zeer waardevol kan zijn voor uw bedrijf. Daarnaast kan ons team ook ondersteuning op maat bieden voor het koppelen met bestaande systemen en de migratie van bestaande gegevens helpen begeleiden

Bij ExtraExpertise streven wij er naar onze freelancers zo weinig mogelijk mails te sturen tijdens de werkuren. Daarom kiezen wij voor een andere aanpak Na het plaatsen van een opdracht wordt jouw job op een algemeen bord geplaatst waar freelancers toevang op hebben. Daarnaast krijgen potentiele matches ook een uitnodiging om deze opdracht te bekijken via e-mail en via een melding in ons platform. Wanneer de freelancer interesse heeft, kan hij zich kandidaat stellen voor een bepaalde opdracht. Dan wordt deze toevoegd aan jouw shortlist, en ontvang jij een melding. In de nabije toekomst voorzien wij ook een integratie met whatsapp.

ExtraExpertise is veel meer dan een Freelance management systeem. Ons platform biedt een totaal oplossing die kan helpen om beter samen te werken met freelancers, of tijdelijke werkkrachten maar ook een deel administratie uit handen neemt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bubty (een concurrent uit Nederland) kan je met onze tool ook freelancers taggen, groeperen of privé notities toevoegen. Daarnaast kan je eenvoudig bestanden delen, en chatberichten sturen.

Zeker! Bij ExtraExpertise kan je als bedrijf terrecht voor het opzetten van employer branding campagnes. wij bieden pakketten aan waarbij bedrijven helpen om naamsbekendheid te vergroten, en de juiste werkkrachten te vinden aan de hand van onder andere betalende campagnes, en een gepersonaliseerde campagne pagina op onze website. Zo bereik je niet alleen jouw doelpubliek, maar zet je ook jouw bedrijf en merk in de kijker.

Wenst u bijkomende info of een vrijblijvende demo om te kijken hoe ExtraExpertise uw bedrijf kan helpen?