Bouw en beheer jouw eigen netwerk van freelancers

Ontdek onze online oplossing van Belgische makelij die jou meer structuur biedt in jouw dagelijks werk, en jouw freelancecarrière een stevige boost geeft! Gemaakt voor freelancers, door freelancers!

Onze softwareoplossing helpt professionals zoals jij om professionele contacten beter te organiseren, en eenvoudig een eigen netwerk van goede freelancers en opdrachtgevers uit te bouwen.

30 dagen gratis uitproberen

Gratis proefperiode starten

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, of raadpleeg de veelgestelde vragen.

Byebye Excel, en LinkedIn,

Hello ExtraExpertise!

ExtraExpertise: Connect

Centraliseer en organiseer jouw professionele contacten

Beheer voortaan jouw professionele contacten veilig in de cloud via onze gebruiksvriendelijke webapplicatie, waar je ook bent . Zeg definitief vaarwel tegen onoverzichtelijke, versnipperde contactgegevens in Excel, of Word bestanden en op geschreven post-its.

Nodig jouw bestaande contacten uit, of verbind met andere goede freelancers van over heel de wereld aan de hand van de handige filterfunctie. Organiseer jouw contacten door filters toe te passen, groepen aan te maken en door jouw contacten toe te voegen aan jouw favorieten. Ervaringen en opmerkingen kan je eenvoudig toevoegen aan elk profiel binnen jouw eigen netwerk.

Bouw jouw eigen team van freelancers

Via ExtraExpertise bouw je snel en eenvoudig jouw eigen team met binnen- en buitenlandse contacten zodat jij betere klanten kan vinden. Gedaan met LinkedIn gebruiken waarbij je door alle reclame en afleiding de bomen door het bos niet meer ziet. Door onze oplossing te gebruiken groei jij als professional en kan je meer diensten aanbieden aan jouw klanten.

Maak jouw persoonlijk freelanceprofiel aan

Zet jouw werk in de kijker door eenvoudig jouw eigen profiel aan te maken. Laad jouw CV op, vul je projecten in waar je trots op bent, en geef jouw beschikbaarheden door. Zo promoot je eenvoudig jouw activiteiten bij andere gebruikers.

Ontdek wat ExtraExpertise voor
jou kan betekenen

Vind interessante profielen

Zoek en filter op basis van jouw criteria en bouw zo snel een eigen netwerk van freelancers

Chat met gebruikers

Start online het gesprek, en deel bestanden via onze beveiligde chatfunctie

Voeg persoonlijke notities toe

Voeg eenvoudig jouw ervaringen, of aandachtspunten toe aan interessante profielen

Quanto costa?

Maandelijks
Jaarlijks Bespaar op jaarlijkse formules

STARTER

GRATIS
voor de eerste 500 leden
 • Snel en eenvoudig een professioneel freelanceprofiel aanmaken
 • Toegang tot onze database van internationale professionals zodat jij snel jouw eigen professioneel netwerk kan uitbouwen
 • Beveiligde login en overal ter wereld beschikbaar
 • Versleutelde berichten en bestanden versturen naar andere 3 freelancers of klanten
 • Deel jouw contacten in zoals jij het wil
 • Kom in contact met freelancers van over heel de wereld
 • Deel jouw profiel eenvoudig via sociale media
 • Meld je veilig en overal ter wereld in wanneer jij het wil

PROFESSIONAL

25
per maand (excl. 21% btw)

📣 100% fiscaal aftrekbaar

 • Alle functies van het gratis aanbod
 • Verbeter jouw concentratie en werk slimmer dankzij onze Focus module®
 • Een dashboard dat het eenvoudig maakt om jouw bedrijf en projecten met succes te managen
 • Importeer jouw contacten vanuit Linkedin, of een opgemaakt Excel bestand
 • Voeg eenvoudig jouw CV toe en stel deze beschikbaar voor opdrachtgevers
 • Behoud het overzicht door jouw contacten in groepen te organiseren
 • Ongelimiteerd Chatten met anderen, en documenten doorsturen naar andere freelancer
 • Jouw persoonlijke link naar jouw publiek profiel

Wij bieden een betalende formule voor onze connect module aan voor professionele freelancers, en voor student-ondernemers. Na een gratis proefperiode van 30 dagen kan je eenvoudig kiezen voor een betalende formule die 100% fiscaal aftrekbaar is. Combineer jij jouw studies met freelanceactiviteiten? Kies dan voor het pakket voor student-ondernemer en geniet van een mooie korting.

Bijkomende informatie

Alle prijzen hierboven vermeld zijn exclusief 21% btw.

De bedragen die hierboven opgelijst staan per doelgroep zijn deze die vastgelegd zijn op basis van de huidige functionaliteiten. Deze zijn niet bindend aan ons product, en kunnen gewijzigd worden in de toekomst bij bijvoorbeeld toevoegingen die onze gebruikers tengoede komen of andere omstandigheden.

Betalingen gebeuren steeds online via onze online payment provider Mollie via een elektronische betalingsuitnodiging die zal verstuurd worden naar het e-mailadres gekoppeld aan jouw gebruikersaccount.

Na de betaling wordt jouw account (maandelijks of jaarlijks opzegbaar) automatisch opgewaardeerd naar een betalende formule en ontvang je een factuur voor jouw boekhouding waardoor je deze kan inbrengen als professionele onkost.

Veelgestelde vragen

Om gebruik te maken van onze Connect module wordt er per maand 15 euro exclusief 21% BTW gerekend en het mooie is dat deze kost 100% kan ingebracht worden als beroepskost in jouw boekhouding. Deze betaling en facturatie gebeurd 100% online. Hiervoor krijg jij als ondernemer heel wat terug. Op onze pagina met tarieven geven wij jou graag een volledig overzicht van de functies die jij activeert door te kiezen voor een betalend lidmaatschap van de Connect module.

Elke nieuwe gebruiker van ExtraExpertise kan kiezen voor testaccount om de verschillende funties van ExtraExpertise gedurende één maand kosteloos uit te proberen en te ontdekken. Na deze proefperiode sturen wij de testgebruiker een mailtje ontvangen met de vraag of hij/zij wenst de account te behouden en een betalend lidmaatschap aan te vragen, of verder te gaan met een beperkte gratis account.

Op onze servers houden wij nog enkele weken alle gegevens en aangemaakte data bij zodat jij als gebruiker ruim de tijd krijgt om deze beslissing te maken.

Voor nieuwe gebruikers die vragen hebben bij het gebruiken van de verschillende modules hebben wij een beknopte handleiding online geplaatst. In de toekomst zal deze handleiding nog verder worden aangevuld bij het uitbrengen van de verschillende modules en functionaliteiten.

Wanneer je na jouw testperiode kiest voor een betalende gebruikersaccount van ExtraExpertise zal jij ofwel maandelijks een factuur ontvangen van ons, ofwel eenmalig per jaar een betalingsuitnodiging van ons ontvangen. Wanneer je gekozen hebt voor een betaling op maandbasis kan je deze eenvoudig annuleren. Wanneer je ervoor gekozen hebt voor eenmalige betaling dan is dit uiteraard bindend. Wel zullen wij er naar trachten met ons support team om jou op weg te helpen, en te luisteren naar jouw feedback.

Bovendien staat ons project momenteel nog maar in zijn kinderschoenen. In de toekomst zijn er verschillende ontwikkelingen gepland die freelancers of studenten kunnen helpen op verschillende manieren. Een overzicht van deze planning kan je terugvinden in onze open roadmap

Het e mailadres dat je ingeeft bij het aanmaken van jouw gebruikersaccount kan je momenteel nog niet zelf wijzigen. In de toekomst zal dit wel mogelijk zijn

Onze oplossing bestaat voornamelijk uit een webapplicatie die overal ter wereld beschikbaar is, op voorwaarde dat jij een stabiele internetverbinding hebt. Bovendien hebben wij uitgebreide testing gedaan op de meest populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Edge etc.

Momenteel bieden wij een basisondersteuning aan voor de verschillende browsers op smartphones.