Zorgeloos samenwerken als freelancer.

Fijne opdrachten scoren, en zorgeloos samenwerken als professioneel freelancer

  • 0% comissie tijdens jouw eerste 3 opdrachten
  • Jouw eigen online profiel samenstellen en promoten via social media
  • Beter overzicht over jouw projecten en communicatie met professionals
Meteen een account aanmaken Meer ontdekken
Gebouwd door freelancers | Veilig en gebruiksvriendelijk | Makkelijk opzegbaar
Overzicht dashboard ExtraExpertise

ExtraExpertise geeft jouw alle tools om als freelancer, student-ondernemer of consultant slimmer en meer gestructeerd te werken waardoor jij meer vrije tijd hebt!De functionaliteiten van ExtraExpertise zullen jouw dagelijks leven sterk vereenvoudigen en jouw work-life balance verbeteren, daar ga en sta ik voor!

ExtraExpertise is het meest innovatieve Freelance management systeem op de Europese markt dat jou helpt bij het vinden van geschikte freelancers, de communicatie tijdens het project, een vlotte samenwerking, correcte betaling, eenvoudige timetracking, en vlotte onboarding te beheren!

"Wij bouwen voor jou oplossingen om meer gestructeerd te werken waardoor jij meer vrije tijd en minder kopzorgen hebt! De functionaliteiten van ExtraExpertise zullen jouw dagelijks leven sterk vereenvoudigen en jouw work-life balance verbeteren!"
Lode Schoors, Oprichter ExtraExpertise

Wat gebruikers zeggen:

recensie extraexpertise Bram

"Mijn eigen netwerk van professionals bouwen is nu kinderspel. Door tags toe te kennen aan mijn contacten of ze te groeperen blijft alles netjes en overzichtelijk. Alles is mooi en logisch gebouwd. Een grote meerwaarde voor mijn bedrijf!"

- Bram Grafisch ontwerper
recensie extraexpertise Robrecht

"Een serieuze meerwaarde in mijn dagelijks werk. Eindelijk een tool op maat voor de freelancers onder ons!"

- Robrecht Programmeur
recensie extraexpertise Mireille

"ExtraExpertise helpt ons bedrijf enorm. Wij gebruiken het dagelijks om onze talentpool van freelancers uit te breiden, en te beheren. Dit is echt een aanrader voor bedrijven die willen inzetten op flexibele werkkrachten"

- Mireille Marketing manager
recensie extraexpertise Linde

"ExtraExpertise, Een beetje de LinkedIn voor freelancers. Fan van het eerste uur! Sinds ik ExtraExpertise gebruik spaar ik wekelijks enkele uren en krijg ik mooie projecten binnen via mijn netwerk die mij aanbevelen aan hun klanten en eigen netwerk"

- Linde Virtueel assistent

Onze softwareoplossing helpt professionals zoals jij om professionele contacten beter te organiseren, en eenvoudig een eigen netwerk van goede freelancers en opdrachtgevers uit te bouwen.

Dankzij ExtraExpertise tag jij favoriete freelancers en deel jij jouw professionele contacten in met labels, of kan je contacten groeperen, en private notities toevoegen. Zo kan jij beter focussen op jouw kerntaken en verbeter je het contact met professionals

30 dagen gratis uitproberen

Gratis proefperiode starten

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, of raadpleeg de veelgestelde vragen.

Byebye Excel, en LinkedIn,

Hello ExtraExpertise!

ExtraExpertise: Connect

Ontdek wat ExtraExpertise voor
jou kan betekenen

Bouw jouw netwerk van professionals

Zoek en filter op basis van jouw criteria en bouw zo snel een eigen netwerk van freelancers

Verstuur bestanden en chatberichten

Start online het gesprek, en deel bestanden via onze beveiligde chatfunctie

Deel jouw beschikbaarheid en profiel

Deel eenvoudig jouw onlne profiel, beschikbaarheid en realisaties met prospecten of andere gebruikers

ExtraExpertise voor freelancers

Bij ExtraExpertise bouwen bij tools die ervoor zorgen dat jouw samenwerking met freelancers, of klanten vlotter verloopt. Bespaar minstens 4 dagen per maand door gebruik te maken van ExtraExpertise. Wij streven ernaar een oplossing aan te bieden voor freelancers en flex-werkers die ruimte en rust in jouw hooft maakt.

Krijg meer inzicht in jouw business en projecten

Als Freelancer wil jij vrij zijn! Dat begrijpen wij maar al te goed bij ExtraExpertise. Daarom bouwden wij een webapplicatie waarmee je overal ter wereld kan werken op een gestructureerde, overzichtelijke manier waar en wanneer jij maar wil. Of je nu een honkvaste huisvader bent, of een digital nomad die reizen wil combineren met werken... you make the rules! Via ons overzichtelijk dashboard krijg jij de vrijheid en peace of mind waar jij als professional naar op zoek bent. Na het aanmelden krijg jij in één oogopslag de belangrijke informatie te zien van jouw bedrijf en jouw professioneel netwerk.

Gratis aanmelden
structuur en focus behouden

Alle communicatie in één platform

Mail, Whatsapp, Slack, LinkedIn… dagelijks verlies je kostbare minuten om alle kanalen te checken waarop klanten en andere professionals jouw contacteren. Tussen alle reclame, en afleiding zie je tussen het bos de bomen niet meer. Daar willen wij verandering in brengen. Wij bouwden voor freelancers en flex-werkers zoals jij een online platform dat een einde maakt aan versnipperde communicatie. Voortaan vind je al de communicatie met jouw klanten terug in één platform. Weg met versnipperde communicatie!

Nodig jouw bestaande contacten uit, importeer jouw contacten uit Excel of Linkedin of verbind met andere goede freelancers van over heel de wereld aan de hand van de handige filterfunctie. Organiseer jouw contacten door filters toe te passen, groepen aan te maken en door jouw contacten toe te voegen aan jouw favorieten. Ervaringen en opmerkingen kan je eenvoudig toevoegen aan elk profiel binnen jouw eigen netwerk.

Gratis aanmelden
overzicht functionaliteiten

Eenvoudig documenten en chatberichten sturen

Dankzij onze geintegreerde chatoplossing communiceer jij vlot met klanten en andere professionals. Bestanden en afbeeldingen die je ontvangen hebt kan je na maanden nog terugvinden in het overzicht waardoor je minder tijd verliest bij het zoeken naar belangrijke documenten Gedaan met mail in de spam!

Gratis aanmelden
klantencommunicatie op éên plaats

Bouw jouw online portfolio in één minuut

Dankzij onze betalende module kan je in enkele minuten jouw online webpagina en portfolio bouwen die je als website kan gebruiken voor het aantrekken van nieuwe klanten en in de kijker zetten van jouw gerealiseerde projecten. Wij zorgen voor onderhoud en jouw vindbaarheid via onze SEO specialisten

Gratis aanmelden
portfolio ExtraExpertise

Deel jouw professionele contacten in zoals jij wil

Via ons platform kan je eenvoudig jouw eigen netwerk onderhouden en structureren zoals jij wil. Zo kan je labels toewijzen aan contactpersonen, ze als favoriet markeren of ze bundelen in groepen

Gratis aanmelden
voeg labels toe aan jouw contactpersoonen

Maak eenvoudig jouw eigen virtueel profiel aan

Zet jouw werk in de kijker door eenvoudig jouw eigen profiel aan te maken. Laad jouw CV op, vul je projecten in waar je trots op bent, en geef jouw beschikbaarheden door. Zo promoot je eenvoudig jouw activiteiten bij andere gebruikers. Gedaan met aanpassen van jouw CV

Gratis aanmelden
portfolio ExtraExpertise

Behoud structuur in jouw verschillende projecten

Op basis van het Getting things done principe hebben wij een unieke methode ontwikkeld die toelaat om gesturctureer te werken voor jouw klanten. Dankzij onze focus module kan je snel aan de slag bij de opstart van een nieuwe project, krijg je overzicht van wie in jouw team zit, kan je notitities maken, bestanden groeperen en nog veel meer

Gratis aanmelden
structuur en focus behouden

Ontvang enkel meldingen die jij belangrijk of dringend vind

Als freelancer wil jij jouw tijd optimaal benutten, en daar helpen wij graag in mee. Daarom hebben wij er naar gestreefd om jouw enkel berichten te sturen die jij belangrijk vindt. Daarnaast hebben wij wel de mogelijkheid voorzien voor jouw klanten en contactpersonen om jouw belangrijke of dringende berichten te sturen die rechtstreeks zodat jij snel kan anticiperen waar nodig. Zo behoudt je meer focus en krijg je meer gedaan in jouw billable uren

Gratis aanmelden
meldingen ontvangen op basis van jouw voorkeuren

Stel jouw afwezigheden en beschikbaarheden in

Na het aanmaken van een profielen in ExtraExpertise kan jij eenvoudig jouw gewenste werkuren instellen, alsook de beschikbaarheid.

Gratis aanmelden
eigen team bouwen van internationaal talent

Start jouw eigen freelance collectief en werk samen met andere professionals

Via ExtraExpertise bouw je snel en eenvoudig jouw eigen team met binnen- en buitenlandse contacten zodat jij betere klanten kan vinden. Zo bouw jij moeiteloos jouw eigen talentpool en groei jij als professional.

Gratis aanmelden
eigen team van freelancers bouwen

Naast een online platform bieden wij ook andere diensten aan waar jij als freelancer gebruik van kan maken

Ondersteuning en coaching
Lode Schoors

Als bedrijf is het inschakelen van freelancers en tijdelijke werkkrachten een slimme zet. Het biedt namelijk verschillende voordelen die jouw bedrijf vooruithelpen, zodat jouw projecten en doelstellingen sneller gerealiseerd worden.

Afterwork events
Lode Schoors

Als bedrijf is het inschakelen van freelancers en tijdelijke werkkrachten een slimme zet. Het biedt namelijk verschillende voordelen die jouw bedrijf vooruithelpen, zodat jouw projecten en doelstellingen sneller gerealiseerd worden.

Toegang tot community

Vanaf 1 september 2023 moet je als zelfstandige voldoen aan bepaalde voorwaarden met betrekking tot jouw verkoopfactuur. Wij vertellen jou graag meer hoe jij jouw beter kan beter kan wapenen op een correcte manier tegen laat en wanbetalers

Online opleiding voor werknemers

Netwerkevenementen zijn een geweldige manier voor ondernemers en startende freelancers om nieuwe en fijne contacten te leggen. Maar hoe begin je eraan? We geven jou vanuit onze eigen ervaring alvast enkele tools om het meest uit jouw volgend netwerkevenement te halen

Wij bieden een betalende formule voor onze connect module aan voor professionele freelancers, en voor student-ondernemers. Na een gratis proefperiode van 30 dagen kan je eenvoudig kiezen voor een betalende formule die 100% fiscaal aftrekbaar is. Combineer jij jouw studies met freelanceactiviteiten? Kies dan voor het pakket voor student-ondernemer en geniet van een mooie korting.

Wil je de kracht van ExtraExpertise voor jou als professional?

De voordelen van ExtraExpertise kan je het best ontdekken door het gewoon te proberen. Wij geven je 30 dagen om kosteloos als kleine zelfstandige of freelancer onze oplossing te testen zonder aankoopverplichting.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf
op de hoogte van onze lancering