Voor opdrachtgevers die van
freelancers en consultants houden

Freelancers vinden, opvolgen en uitbetalen

Goede, beschikbare freelancers vinden en beheren van A tot Z

  • Eenvoudig en snel geschikte, beschikbare talenten vinden voor jouw project
  • 0% risk dankzij onze no-cure,no-pay garantie
  • Opdrachten plaatsen volgens jouw vereisten en compliance regels
Gratis opdracht plaatsen
Veilig, online betalen via bankcontact of overschrijving | Vlaamstalige ondersteuning
Meer ontdekken
Overzicht dashboard ExtraExpertise

Werk jij regelmatig met tijdelijke werkkrachten en wil jij van alle struggles af die jij dagelijks ervaart bij het hybride, of on-site werken met contractors, freelancers of student-ondernemers? ExtraExpertise is er voor jou!

ExtraExpertise ontzorgt jou bij alle facetten van het inhuren en beheren van jouw freelancers en talentpools. Samen met een internationaal team van freelancers bouwden wij een robuuste oplossing die helpt bij het vinden van geschikte freelancers, plaatsen van opdrachten, de communicatie tijdens het project, een vlotte onboarding en opvolging, een correcte uitbetaling en administratie, en vlotte onboarding te beheren!

ExtraExpertise in een notendop

Andere bedrijven die in ExtraExpertise geloven

Eén tool om op een fijne manier jouw outsourcing te beheren

Gedaan met verschillende Excel- en andere bestanden steeds weer te moeten nakijken. Via onze gebruiksvriendelijke interface kan jij vanaf nu jouw talentpool beheren, toewijzen aan missies en jouw database uitbreiden met professionals.

mockup laptop recruiter extraexpertise

In no-time geschikte freelancers vinden en opdrachten plaatsen

Plaats eenvoudig nieuwe opdrachten en onze slimme robot verspreidt deze via ons netwerk van freelancers en via populaire sociale media kanalen.

Zo krijgt jouw opdracht de aandacht die ze verdient, en kunnen professionals vervolgens contact met je opnemen.

Organiseer je freelancerssquad met tags en persoonlijke notities. Pas tags toe of voeg ze toe aan een groep om alles beter te structureren

find freelancers in no time

Goede onboarding en opvolging voor jouw werkkrachten

On-boarding informatie en de teamopstelling bij je klant helpen je freelancers om zich beter te informeren en efficiënt te werk te gaan. Via de ingebouwde chatfunctionaliteit kan er om feedback gevraagd worden en kan je eenvoudig documenten versturen.

Als kers op de taart kunnen freelancers die matchen met jullie wensen gebruik maken van de focus-module. Deze module laat toe om overzicht te bewaren tijdens remote of on-site werk door todo lijsten, kalenders en vaak gebruikte links te ordenen per klant of project. Daarnaast kan jij als recruiter bij de opstart de nodige onboarding informatie meegeven zodat de samenwerking succevol en zonder kopzorgen kan worden opgestart wat tevredenheid bij alle partijen zal bevorderen.

info about onboarding

CV's en beschikbaarheid die steeds up-to-date zijn

Met letterlijk één druk op de knop kan je een update aanvragen van de beschikbaarheid van de freelancers in jouw persoonlijk netwerk en krijg je hun meest recente CV te zien. Hierdoor kan je gericht rekruteren en focussen op jouw business.

Freelancers zoeken die beschikbaar zijn wordt kinderspel dankzij de ingebouwde uitgebreide zoekrobot waarmee je kan filteren op basis van profiel, dagprijs, en ervaring.

up to date info about professionals

ExtraExpertise dat is véél meer dan een platform om freelancers te vinden en betalen

Talentpools bouwen en uitbreiden

Geschikte werkkrachten vinden

Compliant en correct werken

Beter overzicht behouden over projecten en klanten

Onboarding,opvolging en teamwork verbeteren

Eigen opdrachten plaatsen

Werkkrachten uitbetalen

up-to-date CV's

Filteren van profielen

Vakanties en beschikbaarheid checken

Jouw netwerk organiseren

Correcte tijdsregistratie

Jouw zichtbaarheid vergroten

Vlottere communicatie tijdens het project

Contacten importeren

ExtraExpertise in een notendop:

 
 
1
 
 

1. Verbeter het contact met jouw flexible workforce

Opvolging zonder naar de klant te gaan, documenten veilig en digitaal versturen, en in gesprek gaan met potentiële kandidaten: Dankzij de geïntegreerde beveiligde chatmodule wordt dit allemaal kinderspel

`

2. Vind sneller de geschikte kandidaat

Via de ingebouwde connect-module krijg je toegang tot een uitgebreid filter- en zoeksysteem dat jou helpt om snel een geschikte kandidaat voor een opdracht te vinden. Heb je een interessant profiel gevonden? Dan kan je meteen zijn/haar beschikbaarheid checken en krijg je een indicatie van het gewenste dagtarief

 
 
2
 
 
 
 
3
 

3.digitalisatie inzetten om rekruteringskosten te drukken

Zeg Cold-calling en bodyshopping vaarwel, en kies voor efficiënte communicatie via ons beveiligd platform waarmee je eveneens makkelijk contracten kan afhandelen. Zo behoud je meer focus en hou je meer tijd over voor andere zaken.

4. Next-level automatisatie

Via onze slimme robot verspreiden wij automatisch jouw geplaatste opdrachten op sociale kanalen zoals LinkedIn en Twitter. Bovendien kan je als premium klant op voorhand checken of een soortgelijke vacature al geplaatst geweest is in ons systeem. Daarnaast kan je via de import-module jouw bestaande database uit een CRM of Excelfile importeren. Zo wordt ExtraExpertise jouw single source of truth en go-to oplossing waarmee je dagelijks aan de slag kan.

 
 
4
 
 

Veelgestelde vragen

Voor bedrijven en recruiters gaan wij zeer binnenkort de mogelijkheid inbouwen met Mollie om betalingen te doen ofwel per freelancer, ofwel voor alle freelancers op reguliere basis

Ons team is volop bezig met te kijken hoe wij op een goede manier AI kunnen inzetten om flexwerkers, maar ook bedrijven te helpen. Momenteel kan je al gebruik maken van slimme filters om de ideale match te vinden.

ExtraExpertise bevat alle basisfuncties van een goed CRM. Zo biedt onze oplossing alle functionaliteiten om jouw talentpool en contacten goed te beheren, en met hen te communiceren. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om notities toe te voegen aan specifieke profielen. In de toekomst zullen er nog functionaliteiten bijkomen zoals taakbeheer

Vele bedrijven gebruiken reeds een intern CRM voor het beheren van freelancers en consultants, maar dat is geen enkel probleem. Binnen ExtraExpertise kan je via een het opladen van een CSV bestand deze contacten toevoegen aan jouw eigen groepen of talentpool. Het is dus een aanvulling, die zeer waardevol kan zijn voor uw bedrijf. Daarnaast kan ons team ook ondersteuning op maat bieden voor het koppelen met bestaande systemen en de migratie van bestaande gegevens helpen begeleiden

Bij ExtraExpertise streven wij er naar onze freelancers zo weinig mogelijk mails te sturen tijdens de werkuren. Daarom kiezen wij voor een andere aanpak Na het plaatsen van een opdracht wordt jouw job op een algemeen bord geplaatst waar freelancers toevang op hebben. Daarnaast krijgen potentiele matches ook een uitnodiging om deze opdracht te bekijken via e-mail en via een melding in ons platform. Wanneer de freelancer interesse heeft, kan hij zich kandidaat stellen voor een bepaalde opdracht. Dan wordt deze toevoegd aan jouw shortlist, en ontvang jij een melding. In de nabije toekomst voorzien wij ook een integratie met whatsapp.

ExtraExpertise is veel meer dan een Freelance management systeem. Ons platform biedt een totaal oplossing die kan helpen om beter samen te werken met freelancers, of tijdelijke werkkrachten maar ook een deel administratie uit handen neemt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bubty (een concurrent uit Nederland) kan je met onze tool ook freelancers taggen, groeperen of privé notities toevoegen. Daarnaast kan je eenvoudig bestanden delen, en chatberichten sturen.

Zeker! Bij ExtraExpertise kan je als bedrijf terrecht voor het opzetten van employer branding campagnes. wij bieden pakketten aan waarbij bedrijven helpen om naamsbekendheid te vergroten, en de juiste werkkrachten te vinden aan de hand van onder andere betalende campagnes, en een gepersonaliseerde campagne pagina op onze website. Zo bereik je niet alleen jouw doelpubliek, maar zet je ook jouw bedrijf en merk in de kijker.

Wens jij graag meer info?

Plan een vrijblijvende demo in wanneer het jou past